fbpx
LA TEVA ESCOLA D’IDIOMES

Centres inlingua a Mataró

Si no ens coneixes,
vine a veure’ns!

inlingua Mataró és un centre d’idiomes que pertany a inlingua International, l’organització més gran del món dedicada a l’ensenyament d’idiomes. Des de la seva fundació al 1968 s’ha expandit fins a arribar a les 350 escoles en 44 països d’Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica del Nord i del Sud.

Apliquem de forma estricta els alts estàndards de qualitat que caracteritzen a inlingua International i oferim un mètode d’ensenyament únic (el mètode inlingua), material propi elaborat a la central pedagògica de Berna (Suïssa) i la formació continua dels formadors, tots ells professors nadius i bilingües titulats, per aconseguir que els nostres alumnes assoleixin els objectius marcats.

EQUIP DOCENT

Els professors constitueixen un dels elements clau per a l’èxit de l’aprenentatge

L’equip docent de les escoles inlingua està format per professors amb formació universitària i amb amplis coneixements i experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes. Tots ells tenen acreditacions i titulacions reconegudes internacionalment.

inlingua és perfectament conscient de la importància del personal docent i és molt selectiva a l’hora d’escollir-lo. La majoria són professors nadius de la llengua que imparteixen i regularment reben formació sobre el mètode i els materials emprats. inlingua imparteix constantment cursos de formació i de reciclatge als seus professors i els manté informats dels nous recursos i tècniques en l’ensenyament d’idiomes.

El Departament Pedagògic de les escoles inlingua s’encarrega d’assignar el professor que s’adapti millor a les necessitats de cada grup, depenent del nivell, de la prèvia exposició a la llengua, de les demandes específiques, del perfil, etc. Els nostres professionals, d’altra banda, a part de tenir una formació íntegra, s’especialitzen en àrees concretes. D’aquesta manera, hi ha professors especialitzats en la formació dels més petits; d’altres, en el món dels negocis; d’altres, en la preparació dels exàmens oficials, etc.

DOTS First English

inlingua ofereix un programa d’exposició primerenca a l’anglès, destinat a nens no nadius a partir d’1 any.

Test de Nivell

L’inlingua Online Placement Test (iOPT) permet al futur alumne saber quin és el nivell que té de l’idioma que vol estudiar.

my.inlingua

Activitats i exercicis multimèdia que complementen les classes als centres inlingua, combinant els beneficis de les classes presencials amb l’ús de les noves tecnologies.

DOTS First English

inlingua ofereix un programa d’exposició primerenca a l’anglès, destinat a nens no nadius a partir d’1 any.

Vols més informació?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.


La Riera

La Riera, 13-15 1r, 08302 Mataró
+(34) 93 755 09 81
+(34) 93 755 09 81
inlingua@inlinguamataro.com
Dilluns a Divendres: 9:30 a 13:00 i de 15:30 a 20:00


Via Europa

Via Europa, 181 Local 3, 08303 Mataró
+(34) 93 757 65 71
+(34) 93 7576571
info@inlinguamataro.com
Dilluns a Divendres: 9:30 a 13:00 i de 15:00 a 19:30