fbpx
ESTUDIA FORA

Estades a l’estranger

inlingua disposa de més de 350 centres repartits per més de 40 països. La majoria dels centres, a més, estan situats estratègicament dins les ciutats.

inlingua facilita i organitza estades d’immersió lingüística per estudiar idiomes en qualsevol de les seves escoles: Cheltenham, Edimburg, Londres, Nova York, Vancouver…

Les estades es poden fer durant l’estiu, durant un trimestre o durant tot el curs escolar i es respecta, en cada cas, la continuïtat dels plans d’estudi i dels programes curriculars utilitzats a l’escola inlingua d’origen. Així, es garanteix que la progressió de l’alumne sigui constant i uniforme. Per als més joves, inlingua disposa d’una àmplia oferta de programes a l’estranger que combinen classes amb activitats.

Els cursos d’idiomes a l’estranger són altament eficaços per al món escolar i també per al món professional

Les classes poden ser individuals o en grup. inlingua assessorarà individualment cada alumne per triar l’opció que s’adeqüi millor a les seves necessitats. D’aquesta manera, l’estada li permetrà aprendre ràpidament i eficientment l’idioma.

Per a estades d’estiu a l’estranger i per a campaments d’anglès, inlingua ha arribat a un acord amb Hes idiomas.

Hes idiomas té més de 20 anys d’experiència com a especialista en cursos d’anglès a l’estranger per a adults i joves. Ofereix cursos a Anglaterra, Irlanda, Malta, els Estats Units, Canadà, etc., així com campaments d’estiu per a nens i joves.

DOTS First English

inlingua ofereix un programa d’exposició primerenca a l’anglès, destinat a nens no nadius a partir d’1 any.

Test de Nivell

L’inlingua Online Placement Test (iOPT) permet al futur alumne saber quin és el nivell que té de l’idioma que vol estudiar.

my.inlingua

Activitats i exercicis multimèdia que complementen les classes als centres inlingua, combinant els beneficis de les classes presencials amb l’ús de les noves tecnologies.

DOTS First English

inlingua ofereix un programa d’exposició primerenca a l’anglès, destinat a nens no nadius a partir d’1 any.

Vols més informació?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.


La Riera

La Riera, 13-15 1r, 08302 Mataró
+(34) 93 755 09 81
+(34) 93 755 09 81
inlingua@inlinguamataro.com
Dilluns a Divendres: 9:30 a 13:00 i de 15:30 a 20:00


Via Europa

Via Europa, 181 Local 3, 08303 Mataró
+(34) 93 757 65 71
+(34) 93 7576571
info@inlinguamataro.com
Dilluns a Divendres: 9:30 a 13:00 i de 15:00 a 19:30

Stromectol (también conocido por el nombre genérico Ivermectin) es una medicina para el tratamiento de varias infecciones parasitarias en humanos, incluyendo infecciones de lombriz. Funciona paralizando los parásitos, lo que eventualmente lleva a su muerte. Usted puede comprar Ivermectin barato por Internet en una farmacia http://www.comprarstromectol.com de España. Se ha demostrado que Stromectol Genérico sin receta es una verdadera ayuda a los españoles para combatir la amenaza de las infecciones parasitarias.